Mer drama!

Vattnet kom tillbaka och allt verkade vara som det skulle. Jag åkte och handlade med mamma för att vara redo för semestern. Solglasögon till mig men mest saker till ungarna. Tänk vad mycket lättare det är att köpa kläder i stl 92 och 104 än till sig själv!

På kvällen var vi hos vänner i närheten på middag. Tyvärr slutade kvällen lite tidigare än tänkt med att jag fick någon form av allergisk chock. Inte första gången, men helt klart den värsta. Trodde att jag skulle kunna häva det med allergimedicin men det tog ett tag innan den verkade. Fick hysteront i magen, låg och krälade på badrumsgolvet och kunde knappt andas. Det pirrade i hela kroppen och jag var kallsvettig. Tillslut spydde jag och sedan kunde jag andas lite lättare. Vet inte vad det beror på och läkarna har inte hittat något heller. Troligen en kombination av mat och en lite kass mage. Drama-queen!

Jag är knappt 35 men ibland tror jag att jag har fler krämpor än min gamla mormor. Konstiga saker dessutom. En skum domning i halva kroppen som ingen vet orsaken till. Lägg därtill en massa stressrelaterade saker som panikångest så har du min hälsa i ett nötskal. Roligt nästan jämt.

Troligen har nytt jobb, heltidsarbete, halvtidsstudier, två små ungar och omfattande renovering under förra året satt sina spår. I år ska jag lära mig att säga nej och ta pauser. Tror inte riktigt på det själv, men jag ska göra mitt bästa!

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s