Vilken kväll!

Äntligen sover skitungarna efter en rätt rolig, men vild kväll. Maken var tvungen att åka till jobbet en sväng och jag skulle lägga dem själv. De drog av sig alla kläder och sprang nakna fram och tillbaka i köket ivrig tjoande. "Mamma, mamma vi är nakenfisar" skrek storebror. "Du ska osså spjinga mamma", skrek lillebror, "ta av dej klädejna". Jo, det hade varit en syn, en mamma och två små grabbar som springer nakna i köket.

Efter en bra stund lyckades jag få på dem pyjamasar och då kom de på att de var jättehungriga. Det blev en kort fruktstund i soffan. Då fick storebror självklart ont i magen och behövde bajsa. Jag parkerade honom på pottan med lillebror som sällskap och gick för att göra välling som båda självklart ville ha just idag. På något sätt lyckades jag sätta micron på 50 minuter istället för 50 sekunder och eftersom jag var upptagen i badrummet reagerade jag inte förrän det började pysa från köket. Välling i hela micron. Jag torkade och svor, dubbelkollade att båda verkligen ville ha välling och jo det ville de självklart, blandade ny och hittade inte mer än en napp. Tillbringade fem minuter med att leta efter den innan jag ropade till grabbarna och frågade om de sett den. Nej, det hade de inte svarade storebror. "Jo här finns en", ropade lillebror. "Nej det gör det inte alls" hörde jag storebror väsa. "Nej det göj det inte", ropade lillebror. "Kom igen nu" sa jag, "kom hit med den" och under över alla under, storebror kände att det inte var läge och sprang till köket med den. "Vi hittade den", skrek han lyckligt. Tack, tack!

Ny välling. "Nej, den är för kall", sa storebror. "Men du vill ju ha den kall", sa jag. "Nej, jag vill ha den lagom", deklarerade han bestämt. "Min åsså kall" sa lillebror Eko. Jag värmde flaskorna lite till och jo, nu var de lagom varma. Lillebror började nöjt dricka, men storebror vägrade. "Mamma jag vill faktiskt inte ha välling just idag, jag kan ta den en annan kväll". Bingo! Andas lugnt räkna till tio… "Okej, men lägg dig då", fick jag fram. "Nej, jag väntar tills pappa kommer" sa Storebror, men la sig faktiskt tillrätta ändå. Vi hann släcka och sedan hördes nyckeln i dörren. När pappa landat i sängen tog den bara en halv minut innan båda ungarna sov. Tack gode gud för min käre make!

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s