En riktig deckarkung!

Det har blivit mycket deckartips det senaste även om jag egentligen inte så läser så mycket av den varan längre. Jag har blivit lite mätt, men i perioder återgår jag till deckare eftersom det ofta är ganska lättsmält läsning. Just nu när jag är trött och stressad är det därför perfekt.

Jag måste då presentera min absoluta favorit Michael Connelly som skrivit en massa böcker, jag har läst de flesta och de bästa är helt klart dem om hårde, coole, men ändå sympatiske Harry Bosch. Min favorit är A darkness more than night där Connellys två hjältar Bosch och Mc Caleb möts. En riktigt bra idé och en väldigt bra story! Annars är de flesta böcker om Bosch väldigt bra. Lite segt nu i slutet då han löser gamla fall, men den sista jag läste Echo park var väldigt bra!

Är du som jag ska du läsa böckerna i rätt ordning. Den förste om Bosch är The Black Echo följd av The Black Ice och The Concrete Blond. Jag har läst böckerna på engelska eftersom språket är ganska enkelt och då jag är engelsklärare måste jag hålla språket levande. De finns på svenska också såklart!

Läs mer på http://www.michaelconnelly.com/

The Black Echo (USA)The Black Ice (USA)The Concrete Blonde (USA)The Last Coyote (USA)The Poet (USA)Trunk-Music-2008-th

Det här inlägget postades i Böcker och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s