Skön dam!

Har varit och snurrat runt lite i Ann Söderlunds Blogg I huvudet på Ann. Härligt att läsa om lite kaos hos andra för att få lite mammasjälvförtroende! Hon är en skön dam!

Var och handlade med lillebror idag och känner igen hennes historia om gullande med tjejer. Som vanligt var lillebror iklädd sina rosa favoritbyxor (som går i tvättmaskinen typ varje kväll…) sin nya röda mössa, röda stövlar, rosa vantar och en jacka med en röd brandbil på. Under den röda mössan sticker hans mörka lockar ut. Vad händer? Det gullas som bara den med den lilla "flickan" för flicka är man väl om man har rosa kläder på sig? När damerna sedan förstår att det faktiskt är en kille vet de inte riktigt vad de ska säga, för killar kan väl inte vara söta eller duktiga på att hjälpa mamma. Å andra sidan kan flickor inte springa runt med en vagn och sjunga för full hals om vad som ska handlas i en egenkomponerad melodi heller, så även de som inte gullar blir lite lätt förvirrade.

Oansvariga mamma som tvingar sin stackars son att ta på rosa kläder, alternativt som inte talar om för sin lilla flicka att det inte passar sig att sjunga hur högt som helst. De skulle bara veta vem det är som bestämmer hemma. Det är definitivt inte jag kan jag lova. Idag bestämde lillebror dessutom typ 90% av våra inköp även om jag styrde några val…

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s