Trevlig dag

Jag bröt ihop och kom igen idag. Dagen har varit bra. Eleverna har varit mysiga och har jobbat på bra. Vi avslutade dagen med en vårpromenad i det vackra vädret. Nu är de på besök i gymnasieklasser i två dagar och det betyder lite tid till strukturletning för mig och min kollega. Ska bli skönt att hinna fila lite på verksamhetsplanen och tänka lite inför nästa läsår.

Läste annars ett tänkvärt inlägg på NetWorking om när det egentligen är dags att byta arbete. Jag brukar vara mycket positiv till mitt jobb nio dagar av tio, men igår hade jag verkligen söndagsångest. Jag kände inte alls för att gå till jobbet idag efter alla konflikter och allt strul de senaste veckorna. Det är dock inte tal om något jobbyte, jag gillar mitt jobb även om jag blir lack ibland!

Lokalfrågan är fortfarande inte löst, salen vi lånat i tre veckor är upptagen igen eftersom klassen som är där har kommit tillbaka från sin praktik. Jag hoppas och tror att min chef verkligen försöker lösa det snarast. Allt snurr sliter både på lärare och elever.

Annons
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s