Lite jet-lag!

Konstigt att en timmes omställning av klockan kan orsaka denna super jet-lag. Jag är helt väck känner jag. Dessutom stannade min klocka vid nio imorse, så jag har haft noll koll på tiden hela dagen.

Mina elever, gullungar, som skulle till SFI och skriva prov idag dök upp klockan åtta som bestämt. Skönt när alla gör som de ska. Ska bi spännande att se hur de klarade sig. De fyller alla tjugo i vår och ska därför vidare från oss i höst. Tjejerna tyckte att det var svårt, men Mr Piece of cake tyckte att det var jättelätt. Kul om det går bra för honom, men han har tyvärr lyckats dölja sina svenskkunskaper ganska väl för mig.

Annars har det varit mycket verbtraggel idag. De har prov imorgon och tre av grabbarna vaknade till först idag. Desperat försökte de skriva av en av tjejernas uppgifter och vi fick ta en stund och diksutera kunskap och inlärning. Att bara få panik en dag före provet håller inte, de måste lära sig att planera sitt arbete och ta eget ansvar. Svårt, men nödvändigt!

Planerade hösten med min chef och fick igenom en hel del av de idéer jag och kollegan arbetat fram. Hoppas att det blir så i realiteten också. Som det ser ut nu fattas det personal och då skolan ska spara en massa miljoner kan man inte vara säker på att det anställs någon ny. Vi får se!

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s