Krimalfabetet B

Krimalfabetet hos Paperback går vidare. Dags för bokstaven B.

1.  En kriminalroman på B som jag gillar av en författare jag inte läst på länge är Blomsterkronan av Minette Walters. Det var många år sedan jag läste den, men jag kommer ihåg att jag tyckte att den var både bra och obehaglig. Den har gått på Tv också tror jag?!

2. En författare på B som jag läst och gillar är Stephen Booth som skrivit serien om Ben Cooper och Diane Fry som inleds med Svarta Hunden. Jag hade glömt av Stephen Booth. Jag läste de fyra första böckerna i serien i princip efter varandra, men sedan har jag inte läst mer. Hittade till och med en oläst Blindspel i bokhyllan. Har ni förresten märkt att Bokus har börjat med en "seriehjälp" så att det tydligt framgår om en bok ingår i en serie och i så fall vilken bok i ordningen den är. Riktigt bra!

3. En kriminalroman jag vill läsa är Begravd av Mark Billingham. Det är en författare som jag hört mycket gott om, men som jag aldrig läst något av. Jag vill också läsa Blodsarv av Denise Mina eftersom jag älskade hennes Garnethilltrilogi.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s