Riktig rysare!

Läste för ett tag sedan ett inlägg på Mitt Rum som handlade om hur sportintresse kan försvinna. Jag känner verkligen igen mig. Förr var sportnytt något heligt. Den som ringde då (oftast svärmor) fick vackert vänta. Sportsidorna luslästes och jag hade koll på minsta lilla tabell och match. Hemamatch för Blåvitt? Jag var där! Ofta slank det med några bortamatcher också. Fattar visserligen inte vad jag skulle och göra i Borås, det blev ju förlust varje gång…

Nu har det hela förändrats. Visst läser jag sportsidorna, men inte allt. jag ser sportnytt ibland om den kanalen råkar stå på, men långt ifrån varje dag, Någon match per säsong blir det, men inte mer. Champions League och Hockey VM går mig förbi. Jag skyller på barnen, men det är nog inte hela sanningen.

Igår var det dock som på den gamla goda tiden. Alingsås mötte Guif i final i Globen. Hjälp vad spännande! Pulsen var skyhög och jag fick till och med gå ifrån ibland när det var som mest spännande. Den obligatoriska vinnartåren (oj vad glada de måste vara tåren) fanns på plats efteråt.

Stort grattis till guldet grabbar!

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s