Sorgligt värre!

Hjälp vilken dag det har varit. Vet inte om det är gräset jag ska skylla på  (inte det man röker då utan det som finns ute) men något har börjat sprida pollen något vansinnigt. Jag har gråtit mig igenom dagen och försökt förklara föär mina små IVIK-elever vad allergi är. Ganska svårt, men jag tror det gick fram. Först var de nästan lite oroliga och trodde att jag grät på riktigt.

Är fullproppad med mediciner, men ska ändå gå och försöka botanisera fram något mer effektivt på apoteket. Antar att det står en hel del gråtande människor i kö där. (i kö, på kö? Jag umgås så mycket med elever som pratar annorlunda att jag snart inte vet hur det ska heta egentligen…)

Ikväll ska jag gråta lite över ekologiska och färgglada barnkläder från Blingo hos min kära svägerska. Det nya sättet att umgås verkar vara en massa home-partyn. Lite sorgligt, men det är en av de få saker jag verkligen kommer iväg på. Spontan har jag gett upp att vara, nu är det planering som gäller. Var till och med på ljusparty hos grannens syster för ett tag sedan. Hur desperat efter egentid är man då?

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s