Tematrio om bokbloggare

Veckans tematrio handlar inte om böcker utom om oss som läser dem och dessutom skriver om dem. En tematrio om dem som svarar på tematrios. (eller ska det vara tematrior?)

 

Berätta tre saker om er själva. Kanske har ni lust att prata om er familj, om era intressen eller om era arbeten. Välj fritt!

1. Jag älskar att resa. Innan barnen kom reste vi massor, men de senaste åren har både ekonomin och barnen hindrat oss lite. Nu värmer vi dock upp i Turkiet i sommar och sedan ska grabbarna skolas in i Backpackerlivet. I alla fall Backpacker-Light, vi har nog blivit lite bekväma med åren! En trio länder som jag besökt och gärna skulle resa till igen är Kenya, där jag skrev mitt examensarbete, Australien, som jag reste runt i futtiga 6 veckor för snart tio år sedan och Vietnam, som är ett fantastiskt land. En trio länder som jag gärna skulle vilja besöka är Kina, Sydafrika och Peru, bland många andra!

2. Jag arbetar som lärare i svenska/svenska som andraspråk och engelska på Individuella Programmet. Ett väldigt spännande, givande men krävande jobb. Mina elever har misslyckats väldigt mycket i grundskolan och behöver mycket TLC och specialanpassad pedagogik. Jag har också en grupp med relativt nyanlända flyktingar som också behöver speciell undervisning.

3. Jag är en obotlig tidsoptimist som har svårt att göra en sak i taget. Kreativ kaos om man så vill eller bara kreativitet om man är snäll. För att få någon ordning skriver jag listor, jag älskar listor! Just nu tillbringar jag kvällarna i soffan med en bärbär dator i knät. Ofta tittar jag på tv, bloggar, rättar, studerar, planerar samtidigt. Jag läser massor, ofta minst tre böcker samtidigt eftersom jag även när det gäller läsning har svårt att göra en sak i taget.

Det här inlägget postades i Funderingar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s