Semester

Ja, så var vi hemma igen! Två sköna och varma veckor, men det började lite skakigt. Både Lillebor och Storebror fick ögoninflammation och var helt gröngula i ögonen. Lillebror hade dessutom feber och var allmänt supergnällig. Efter läkarbesök och dunderdroppar blev allt mycket bättre. När de vant sig vid värmen och Lillebror slutade matvägra blev det riktigt bra!

Hotellet var trevlig om än lite off, grabbarna charmade alla vilket gjorde att vi blev mer sociala än vanligt.  Personalen  var supertrevlig liksom alla turkar vi träffade. Grabbarna lyckades lura till sig gratis godis vart de än gick och alla pratade och gullade med dem. De hittade några riktigt bra kompisar som var i samma ålder som dessutom hade mycket trevliga föräldrar som vi umgicks med en del. Vi har solat, badat i hav och pool, ätit god mat och gjort av med alldeles för mycket pengar. En höjdarsemster alltså.

Att resa med barn är helt klart lite annorlunda än att resa utan. Inte sämre, men annorlunda och inte riktigt lika avkopplande. Roligt har vi dock haft och grabbarna har nästan blivit lite mammiga. Det finns inget som kvantitetstid!

Nu väntar dock lite tufft jobb med rutiner som måste tillbaka:

Lägdags vid åtta eller halvnio inte halv elva. Och INGA långa tupplurar dagtid.

Godis på lördagar om ens då.

Inga söta drycker.

Inga barn i sängen.

Wish me luck!

Annons
Detta inlägg publicerades i Familj och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s