Vill läsa

Inger Christensen hann aldrig få Nobelpriset, men var ständigt aktuell. Nu kommer hennes Det på svenska och jag vill definitivt läsa den. Kanske kommer hon dyka upp i Lyrikutmaningen snart. Håller på att planera kommande månader, men tar gärna emot tips!

Skulle också vilja läsa Fågelflickor och frusna pojkar av Christina Monthan Axelsson som skriver om elever hon mött som lärare och viken av att lära känna och därmed ha en chans att se varje elev.

En blogg jag följer är Agnes Hellströms. Hon har skrivit boken Ränderna går aldrig ur som det står om i ”pappers-DN” idag. Låter som en bra bok!

En nobelpristagare jag ännu inte läst är Sigrid Undset och nu kommer en nyutgåva av Jenny som också kommer att hamna på listan över böcker jag vill läsa. Den är lång den listan.

DetFågelflickor och frusna pojkar : om att se elevenRänderna går aldrig urJenny

Det här inlägget postades i Böcker och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vill läsa

  1. bai skriver:

    Jenny er ei av dei bøkene eg bare ikkje får lese mange nok gonger. Eg får lyst til å reise til Roma på 1920-talet og leve som bohem saman med andre kunstnarar på dannelsesreise, kvar gong eg tenker på boka. Du må bare glede deg til å lese denne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s