Snart smäller det

Imorgon är det dags. Stan invaderas av fotbollsfans och huliganer. Poliserna står redo och jag hoppas verkligen att det blir en hyfsat lugn tillställning. Skandal egentligen att det ska behöva läggas så mycket pengar på att hålla ordning på ett gäng idioter som inte har någon aning om vad fotboll handlar om. Hur löjligt är det inte att leka fotbollsfans för att legitimera slagsmål?Hoppas att de riktiga fansen hjälper Blåvitt till guld!

Hoppas också att Tobias Hysén inte firat farsan för hårt utan att han är redo för morgondagen. En frisk Stiller ser jag gärna också. Oroväckande att han klev av träningen, men han ska ändå finnas med i truppen så det borde rimligen inte vara någon fara. Gustav Svensson är dock avstängd och måste ersättas. Både Blåvitts och AIK.s träningar inför guldmatchen var välbesökta.

Hjärtat hoppas på Blåvitt imorgon. De har fördelen av hemmaplan. Oavgjort räcker dock för AIK och tyvärr är jag rädd att det räcker. Håller tummarna hårt.

Riktigt häftigt hade det varit om det blev dubbelt Göteborg, både herr- och damguld. Göteborg har dock Djurgården borta imorgon och AIK i sista omgåmgen det är rätt tufft. Fördel Linköping som bara har en match mot Örebro kvar. Nästa helg vet vi!

Även ÖIS laddar för slutstrid. Måtte de knipa kvalplatsen!

Annons
Detta inlägg publicerades i Sport och märktes , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Snart smäller det

  1. xxx skriver:

    Japp, tragiskt är det att man inte kan få njuta av den underbara sporten fotboll, utan att horder av ”puckon” skall förstöra upplevelsen. Men inget förvånar nuförtiden, när det tydligen finns till synes ”normala” småbarnsfäder, som på fullt allvar menar att det är ok att hoppa upp och ner i takt även om det riskerar livet på boende runtomkring, eller kommer att kosta samhället eller någon privat aktör miljarder, för att inte tala om att de anser det fullt normalt att slå folk på käften, till och med döda dem, BARA eftersom de inte ”stöder” samma lag…

    De ser Fotboll som viktigare än till och med hälsan och livet på sina medmänniskor. För höge Farao, det är ju ett Spel, en lek, och inte KRIG! Ta det varligt och njut av skådespelet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s