Ett Seger-år

Med rubrik från damen själv, ”Äntligen blev det ett Seger-år” och ja jäklar vad hon vann idag. Årets Allsvenska spelare, Årets mittfältare och Diamantbollen till Caroline Seger. Stort grattis, vilken bedrift!

Guldbollen gick till Zlatan, trots detta kom han inte till galan. Fjärde gången visserligen, kanske börjar han bli lite blasé?  Ett år när ingen utmärkt sig särskilt mycket inom svensk fotboll. Vem kan få den ädla bollen då förutom han?

Han gör förhoppningsvis en Henrik Larsson och tar en paus från landslaget tills det är dags för mästerskap. Förstår honom på ett sätt. Ett missat VM kan få vem som helst att tvivla på landslaget. Är det egentligen en skyldighet att spela i landslaget som Ralf Edström vill göra gällande? Tråkigt att han tvivlar på spel, ja visst, men Zlatan är väl knappast livegen. Han var en av dem som hyllade Lagerbäck, men inte är det väl redan någon fnurra på tråden med Hamrén?

Även Victoria Sandell Svensson hyllades och avtackades. Över damerna i Göteborg regnade prisen. Hysén räddade herrarna.  En rätt seg gala, men perfekt att titta på med ett halvt öga.

Det här inlägget postades i Sport. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s