Två sidor

På TV4 är det glam och gala. Just nu firas AIK och det kan jag definitivt hoppa över. Något som också kunde hoppats över är de pinsamma scenerna efter Djurgårdens kvalmatch igår. På Godmorgon Sverige pratade sportpanelen om det och konstaterade att lösningen kanske är att sluta spela fotboll. Inte på allvar självklart, men tomma läktare kanske är lösningen om våldet till och med flyttar in på arenan. Någon rejäl markering måste göras. Idioter är vad de är. Chris Härenstam i Sportpanelen har dock rätt i att vi antagligen ska vara väldigt glada att Djurgården vann, annars hade det kunnat gå ännu mer illa.

Kul med Hamrén och kul med Allbäck. Men slutar Zlatan blir det inte direkt lättare för nya förbundskaptenen. Zlatan är inte heller med på Fotbollsgalan, men det kan han väl vara utan. Inget stort pris till honom antagligen?!  För årets forward räcker väl inte? Allsvenskans bästa spelare Tobias Hysén kanske kan få chansen till ett genombrott i landsslaget. Bort från Göteborg verkar han vara på väg i alla fall.

Annonser
Det här inlägget postades i Sport och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Två sidor

  1. Mattias skriver:

    Jag skäms som fan, som göteborgare har jag haft svårt att försvara pitchinvasions men så kommer dessa jävla stolpskott och förstör ALLTING. Bötfäll döm och fängsla patrasket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s