Äntligen helg

Jag är helt vansinnigt trött och tänker inte sitta kvar på jobbet idag. Planera får jag göra på söndag, när jag förhoppningsvis har vaknat lite.

Hoppas kunna sova ikapp lite i helgen, men det bygger ju på att jag kommer i säng före ett och att ungarna inte hoppar upp i ottan. Alternativt att min snälle make låter sin sjusovarhustru sova ut. Det sker väldigt ofta.

Det blir en lugn helg. Lite fika hos farmor imorgon. Hon fyllde år i onsdags och även om hon itne riktigt vet vilka vi är känns det viktigt att träffa henne. Jag ska ta med några av de sånger hon och hennes syskon skrev när de var unga, på dalmål och försöka sjunga dem för henne. Då blir hon i alla fall glad för stunden.

Annars blir det bara bilfix. Tvätta och byta däck. Återigen det kassa med att leva jämställt. Jag måste fixa med riktigt tråkiga saker. Lätt värt det visserligen. Tvätt, disk och städning behöver göras lite oftare än två gånger om året.

Jag hoppas på lite egentid också. Vill läsa mer än jag gjort det senaste och dessutom skriva klart några av de halvfärdiga inlägg som nu är utkast. Några av dem kommer att portioneras ut den vecka jag är i Egypten. Inte så långt kvar nu. Vi ska fira mormor och morfars 60-åriga bröllopsdag. Lyxigt värre. Sol i december och dessutom medföljande barnvakt. Någon stund ibland i alla fáll. Jga har redan börjat planera vilka böcker jag ska packa. Det är det viktigaste. Att fixa Spotifylistor är nästan lika viktigt. Det gäller att prioritera.

Nu drar jag hem med min tygkasse full av jobb. Trevlig helg på er!

Det här inlägget postades i Funderingar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s