American Dreamz

En dumpad man, en president som föredrar att läsa tidningar i sängen än att styra landet och en afghan med sångardrömmar. De är de första vi möter i American Dreamz. Lägg också till en blondin med sångardrömmar och en försmådd pojkvän som reser till Afghanistan så har ni början på denna riktiga såpa. ”Bring me some freaks” är önskemålet från Martin Tweet, den grymme och elaka programledaren för USA:s största underhållningsprogram American Dreamz och blir sedan ännu mer specifik i sina önskemål då han önskar en arab och en jude. Araben han önskar är Omer, som egentligen är i USA för att fullfölja sitt uppdrag som terrorist.

”Snälla, tvinga mig inte att göra en säsong till”, mumlar programledaren för sig själv innan han ger sig in i den nya säsongen . Jag kan tänka mig att det kan bli så efter ett tag. Simon Cowell som ÄR American Idol kommer t.ex. inte att fortsätta efter nästan säsong. Lite mer oroväckande är det att presidenten verkar känna detsamma. Vad han gör i filmen övergår mitt förstånd. Presidentspåret är både löjligt och meningslöst. För att nå popularitet ska presidenten vara gästdomare i American Dreamz. Då vill de hemska terroristerma att Omer ska spränga presidenten i luften.

Ja, ni hör. Det blir bara värre och värre.

Omeriserad, det är vad alla ska bli och det är helt klart en uppgjord show var enda syfte är att locka publik. Lite kul är det någon gång ibland när det drivs med dokusåpastereotyper, men mest av allt är detta en riktigt dålig film. Jag ser mycket hellre originalet ikväll 22.40 i TV4. Del två sänds redan imorgon samma tid.

Det här inlägget postades i Tv, film och radio och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s