Dags för energipåfyllning

November må vara mörk och trist, men februari är nog den värsta månaden ändå. Speciellt i år när vintern inte verkar vilja släppa greppet. Den energi jag hade är helt borta. Den regniga sommaren är säkert boven, men vi fick ändå några veckor sol utomlands. Så även i december. Ändå blir det här lovet som alla lov, jag trillar ner i en grop av helt vansinnig trötthet.Nu har vi visserligen fyllt på med lite kräksjuka och förkylning också, så sömnen har väl blivit lite si och så.

Som tur är har vi inga speciella planer under veckan, behöver jobba imorgon men det känns okej. Tänker sitta i myskläder i soffan och det är ett roligt projekt jag ska förbereda. Våra elever ska få stiga in i Astrid Lindgrens underbara värld.

Energi sökes alltså. Hur? Sol hade varit bra, men det verkar vara för mycket att hoppas på. En ljuslampa kanske, eller så kanske det bara är sömn som hjälper. Blir det lite segt på bloggen under veckan vet ni vad det beror på. Det är farligt att gå ner i varv.

Annonser
Det här inlägget postades i Funderingar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Dags för energipåfyllning

 1. Erik skriver:

  Det är ju därför det är så härligt med snön, att vintern inte är lika mörk som den annars kan vara i södra delarna av landet. Soligt får det gärna vara. Den värmer extra mycket tillsammans med det vackra, ljusa, vinterlandskapet.

  Det är något att ta vara på. Vem vet när det blir en lika härlig vinter igen.

 2. a-lo skriver:

  Kan inte annat än att hålla med. Är vansinnigt trött på snön som i Malmö mest är mesig och moddig och inte duger till nåt. Skittråkigt på jobbet och inga solresor att se fram emot heller. Är sådär lagom positiv som du hör 🙂 Hur ta sig ur? Träna, tröstäta (eller i omvänd ordning kanske), begrava sig i böcker, rensa kontot och åka så långt härifrån det går, härda ut?

 3. Paperback Lover skriver:

  Håller med. Februari och mars är mastiga och jobbiga att mäkta med. Men vad är det för lov du pratar om? Är det redan sportlov i Lilla O’s stad?

  • Lilla O skriver:

   Japp här i Göteborgstrakten behöver vi bara jobba några veckor efter jul. Och under veckan med om man som jag sparar på högar (och då menar jag inte bokhögar)

   • Paperback Lover skriver:

    Själv får jag vänta ända till vecka 10, och då har jag ändå inte lov, men jag ska till Frankrike igen och umgås med min pojkvän. Ska bli underbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s