Sockersöt kärlekshistoria

Kär i New York av Carrie Mac är en riktigt söt historia om Hope som ska tillbringa sommaren i New York hos sin syster Joy. Tillsammans med hunden Daisy lämnar hon det alternativa liv hon är van vid och redan på flyget träffar hon Maira, som kommer att bli en väldigt viktig person. Maira reser tillsammans med sina små tvillingpojkar som är förkylda och griniga hela flygresan. Självklart lyckas Hope lugna dem och de byter telefonnummer så att hon kan vara barnvakt under sommaren.

Att bo med systern Joy är inte det lättaste. Hope får klara sig själv för det mesta. Hon tillbringar mycket tid i parken och en dag hittar hon en bortsprungen hund. Hunden heter Clocker och tillhör en tjej som heter Nat. Hope förvirras av de känslor som Nat väcker hos henne och söker stöd hos Maira som själv bor med en kvinna.

En söt historia helt klart. Lite väl söt. Allt fixar sig så bra och allt går så lätt. Lite väl sockersött, men för en lite yngre person som kanske inte är lika cynisk som jag uppskattar den säkert mer. Boken finns också utgiven på engelska och heter då Crush. Båda ges ut av Hegas förlag som börjar bli ett favoritförlag när det gäller lättlästa ungdomsböcker.

Detta inlägg publicerades i Böcker och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s