Cool, coolare, Anja

När Anja flög hur långt som helst under det vansinniga störtloppet trodde jag definitivt inte att det skulle bli fler OS-lopp. Skönt att ha fel ibland. Vilken otrolig idrottare Anja Pärson är. Envis som synden och definitivt bättre än bäst när det gäller. Sällan har väl drottningen från Tärnaby varit så glad över ett brons och sällan har väl ett brons varit en så fantastisk prestation.

Vad lätt det måste ha varit att ge upp efter en olycka som den Anja var med om. Vad imponerande att blåslagen välja att genomföra ett lopp dagen efter. Vad ofattbart att de två loppen gick att köra. Vad otroligt att det blev en medalj.Inte konstigt att hon hyllades som vinnare då det är just vad hon är. Maken till vinnarskalle får man leta efter.

”Fy fan vad skönt” sa Anja och jag skulle inte ha kunnat sagt det bättre själv. En medalj till nu (minst) så att Kostelic inte får glänsa själv önskas.

Lite vinnarskalle skulle hon helt klart kunna få låna ut till Helena Jonsson, som verkligen inte fått det spel hon eller någon annan hade önskat. Det är lite väl likt Magdalena Forsbergs Naganokamp tyvärr. Stress är inte riktigt förenligt med skidskytte. Tråkigt att det blivit så darrigt för henne.

Tur att inte är OS varje år, det tar rätt mycket tid det här. Det är tufft att vara sportnörd.

Annonser
Det här inlägget postades i Sport och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Cool, coolare, Anja

  1. Paperback Lover skriver:

    Jag borde inte spekulera för jag har ju ingen aning, men jag kände nästan att den där vurpan var mental, alltså att hon var så på spänn och ville satsa så det blev fel. Om man tittar på hennes åk och jämför med Vonn’s så ser man amerikanskans säkerhet i alla kurvor och Anja liksom bara studsar fram. Men jag är naturligtvis jäkligt glad att hon trots en ofrivillig karriär som backhoppare och trots smärtor fick till ett brons igår.

  2. Bea skriver:

    Det är bra att ha en sambo som är totalt ointresserad av sport, han tar gärna läggningar kvart över sju när det är som mest spännande på tv! Fast Anjas åk kunde inte ens han slita sig från.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s