Dags för Göteborg

Grabbarnas kusin ska på genrepet och Storebror är lite avundsjuk. Kusinen själv är mest förbannad för att hon bara får se när de övar. De flesta får inte ens det, men lite tjuvlyssning funkar. Tjuvlyssning förresten, är inte det när man inte får lyssna? Det här är väl snarare förlyssning (finns det något som heter så?!)

Gillar versen på Alcazars låt, refrängen känns lite tråkig men slutet är bra. Låter som Alcazar helt klart. Bra eller dåligt? Jag saknar Magnus Carlsson, men det är ändå en hyfsad schlagerlåt.

Johannes Bah Kuhnke (släkt med Alice hur?) låter som en korsning mellan Andreas Johnson och Europe med en touch av Queen. Bra röst och ingen tvekan om vad låten  heter. Lite tjatig.

Elin Lanto, nja jag vet inte jag. Känns rätt opersonligt. Kanske med en cool show.

Erik Linder sjunger verkligen grymt bra och någon låt av detta slag borde då gå vidare, trots den rätt löjliga texten. Veckans skräll?

Yeba, nej jag tror inte det tyvärr. Skön låt, fel forum.

Timotejs låt är verkligen riktigt fruktansvärd. Hellre en tjejfri final än dessa fyra damer. Inte alls min grej, men trallvänlig är den helt klart och lite Nordmanvibbar är det också.

Darin är alltid Darin och han har ju spelats flitigt på radio det senaste med sin hemska cover av Coldplays fantastiska låt. Tråkigt som bara den, men alla verkar vara helt säkra på att han går vidare.

Crucified Barbara. Riktigt B, men hårdrock-light har gått hem förut. Okej vers, men refrängen är riktigt dålig.

Vad ska man tro? Jag drar till med två grabbar till, Darin och Erik Linder till final och Alcazar tar med sig Timotej till andra chansen. Känns mer svårtippat den här veckan helt klart. Det betyder dock inte att det är ett bättre startfält, snarare rätt jämndåligt.

Lite kul att se medias artiklar om två grabbar till går vidare. Att tjejerna brukar dominera talas det rätt lite om. Inte lika orättvist om det är flest tjejer kanske?!

Detta inlägg publicerades i Musik och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s