Ska man vila på lovet?

Ni som inte varit lediga kanske ler lite i mjugg när jag berättar om mitt lov. Vi började visserligen med en fantastisk helg, men på söndagen hämtade vi en nyspydd lillebror och en ganska glad storebror hos farmor och farfar. Innan vi åkte hem hann lillebror spy ner hela mig. Lovely. Sedan följde tre spynätter och lagom tills han blev frisk satte storebror igång. Två nätter med honom än så länge och en go spya idag strax före läggningen. Hade vi inte varit lediga skulle det blivit vab varje dag under veckan. Vi sparade en del pengar på det och slapp lämna elever och kollegor i sticken, men i övrigt hade jag önskat att de kunde blivit sjuka någon annan vecka.

Nu är det bara att samla ihop sig, sätta på det pigga skalet och köra på igen imorgon. Vi börjar som tur är med en planeringsdag och det känns riktigt bra. Vi måste planera inför mötet med storchefen om neddragningarna på torsdag. Jag är en av fem från programmet som ska dit och vår taktik är att hålla oss så lugna som möjligt och sedan redogöra för fakta och förutsättningar som vi misstänker att vår chef inte har koll på. Vi får se hur det går.

Detta inlägg publicerades i Skolsnack och märktes , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ska man vila på lovet?

  1. Maud skriver:

    Att du inte har börjat spy själv, efter alla kaskader! Så äckligt!
    =)
    Och verkligen lycka till i morgon på mötet!! Fakta och förutsättningar, konsekvenser och kvalitet, det är liksom inte så viktigt längre…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s