Perfekt helg

Vilken bra helg jag har haft och än är den inte slut. Date i Jönköping med tre av mina bästa vänner och trots att jag inte träffat L på nästan 1,5 år kändes det som om det var igår. Fantastiskt trevligt att ses. Nu har vi bestämt att träffas i Stockholm någon gång i höst. Livet är för stressigt för att levas spontant tyvärr.

Vi pratade mycket om livet. Om tid och hur lite den räcker till. Fyra småbarnsmorsor som är både trötta och stressade. Inte det livet vi tänkt oss kanske, men vi enades om att det går att göra det bättre. Ett sätt är att planera in tid att umgås med dem som betyder något.

Jönköping var väl inte direkt den roligaste stad jag besökt, men kanske den blåsigaste. Inte dåligt att slå Göteborg. Vi bodde dock på ett trevligt hotell, åt en riktigt god middag och hann prata massor. Sällskapet är helt klart viktigast!

Nu väntar en kväll med maken. Ungarna är hos mina föräldrar idag och imorgon. Lyx. Slås ofta av vilken otrolig tur vi har som har föräldrar som inte vill annat än att träffa våra barn. Vi behöver aldrig känna att det är jobbigt att fråga, tvärtom händer de att båda föräldraparen ber om att få ta hand om våra barn. Fantastiskt.

Annonser
Det här inlägget postades i Funderingar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s