REA eller?

Ojsan, var min spontana reaktion på veckans Bokustopplista. Mindes sedan att jag någonstans läst eller hört om en Paulo Coelho-rea och det måste ha varit på Bokus rimligen. Plats ett till sju är nämligen böcker skrivna av honom och som tur är återfinns en av de två jag läst i topp. Det är boken alla älskar att hata, men som jag faktiskt bara älskar, Alkemisten. Jag läste den vid precis rätt tillfälle tror jag och berättelsen om herdepojken Santiago som letar efter världens skatter tog mig med storm. Därefter läste jag Vid floden Piedra satte jag mig ner och grät och blev inte alls imponerad. Tvärtom kände jag mig rätt klar med Coelho. Så kan det gå.

Först på plats åtta finns förra veckans etta Utan ett ord, som faktiskt är på väg från Bokus till mig as we speak. Inte för att jag behöver fler böcker, men för att den verkar så himla bra. Jag skulle kunna skylla bokinköpet på någon bloggkollega, men jag tar på mig fullt ansvar just denna gång. 😉

Utan ett ord är faktiskt den enda boken på listan som INTE är skriven av Paulo Coelho, för på plats nio och tio finns två till.

En något ovanlig lista alltså.

Annons
Detta inlägg publicerades i Böcker och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till REA eller?

  1. violen skriver:

    Jag trodde heller inte mina ögon när jag kollade listan i morse. var tvungen gå tillbaka en vecka och se för att förvissa mig om att jag såg rätt…….Nu hoppas jag verkligen att det är tillfälligt eftersom jag väljer min månads bok från de tre översta på listan och jag har ingen lust alls att läsa Coelho. Även om jag kanske borde läsa Alkemisten i alla fall iofs.

  2. Hanna skriver:

    80 grader från varmvattnet var svår att skriva om. Jag tyckte hemskt mycket om den och de få tankar jag lyckades få nedskrivna finns nu på min blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s