Den möra familjen O

Idag har vi spenderat dagen i Slottsskogen tillsammans med ungar, föräldrar och personal från grabbarnas förskola. Vi klarade oss från regn tills sista halvtimmen. Måste ses som godkänt.

För många var bussresan in till den stora staden utflyktens höjdpunkt. Därefter blev det djurtittande, lek och fika innan bussen gick hem fylld av väldigt trötta små och stora. De flesta ungarna slocknade och det var en lugn och skön resa.

Jag började läsa Deon Meyers bok Dead before dying på vägen in och den verkar okej. Lite hackigt språk, men det kan lika gärna bero på min väldigt trötta hjärna. Har dock två bra skäl att läsa ut boken, dels är den med i Deckarutmaningen som jag slarvat en del med och dessutom kommer Doen Meyer till bokmässan i höst.

Nu har hela familjen landat i soffan. Ganska så möra efter en händelserik dag. Det är alltid kul att få träffa både grabbarnas kompisar och deras föräldrar och hinna prata lite. Två lek-dejter är inbokade. Skönt, då vi båda är så grymt dåliga på att fixa sådant. Lillebror har tjatat hur länge som helst om att få gå till en kompis och nu ska hennes mamma hämta båda på tisdag, medan vi tar hem en av Storebrors kompisar.

Nu ska det bli riktigt skönt med helg! Slutet på månaden betyder räkningar och läsplanering inför nästa månad. Det sistnämnda känns lite mer lockande. Har inte så många läsmåsten nästa månad, då det troligen inte kommer till så många nya böcker. Om jag inte shoppar själv vill säga, men jag tänkte ta det lugnt med det i sommar. Har faktiskt varit väldigt duktig på att minimera bokinköpen i april och maj, men det beror bara på det stora antal recensionsexemplar som dykt upp. Trevligt för alla utom brevbäraren. Tur att hon har bil och att vi slipper hämta paketen på utlämningsstället.

Det här inlägget postades i Böcker och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s