Sideways

Miles, du gör mig rätt förbannad. Pessimistiska och mesiga människor provocerar mig. Du är dessutom synnerligen självömkande. Jag förstår att du är deppig över skilsmässan. Det hade jag också varit, men två år Miles, då är det dags att fortsätta leva. Visserligen förstår jag inte varför du envisas med att dra runt med Jack. Okej att ni var rumspolare, men han  är verkligen en stor skit. Hur kan du låta honom lura både sig själv och stackars Stephanie (för att inte tala om Christine)? Ni är två vuxna människor och två vuxna människor behöver inte vakta varandra. Men ändå. Han är verkligen en riktig skit. Tala om det för honom i alla fall.

En vinresa passar verkligen dig. Du är mer än lovligt fixerad vid vin.En riktig snobb faktiskt. Vem bryr sig om vad ett vin luktar? Okej för jordgubbar och passionsfrukt, men ost? Hur tänkte du?

Hur tänkte du när du tog med Jack på en vinresa? Det är inte riktigt hans grej. Ville du träffa Maya? Behövde du ha med Jack som moraliskt stöd? Kunde du inte ha räknat ur att han skulle stjälpa mer än han hjälpte?

Självförtroende. Ditt självförtroende är inte på topp direkt. Du är rena rama Woody Allan om jag ska vara ärlig. Du borde verkligen jobba med ditt självförtroende och kanske också din sociala förmåga. Gör ett försök med Maya Miles. Låt inte din förra frus lycka förblinda dig. Ge inte upp ditt liv för att hennes går vidare.

Sväng vänster Miles. Sväng vänster.

Annons
Detta inlägg publicerades i Tv, film och radio och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s