Smart drag?

Vi var på 30-årsfest igår och kände oss lite gamla. Pratade med en av svägerskans kompisar och självklart frågade hon om våra barn som kom så tätt (15 månader) och hur det var nu. Skulle jag rekommendera andra att skaffa barn så tätt?

"Ja", hörde jag mig själv säga. Jag tänkte efter ett tag och kände faktiskt att jag menade det för första gången. Tidigare har jag alltid sagt "nej, absolut inte" och verkligen menat det också. Lillebrors första månader är fortfarande ett töcken. Han hade kolik och skrek dygnet runt, Storebror var avundsjuk, pappig och gnällig. När jag skulle börja vara hemma själv med dem var det definitivt kaos. Många dagar grät vi i kapp.

Sakta men säkert har det dock förändrats från världens sämsta läge till ett väldigt bra läge. Grabbarna leker mer och mer. Oftast är de "bästa brorsor" men ibland ryker hårtussarna självklart. Övervägande del av tiden har de dock skitkul. De går och lägger sig samtidigt i hyfsad tid och kvällarna blir lugna. Resultatet av detta blir mer egentid och mycket mer lugn och ro.

Så, ja, jag skulle rekommendera att få barn tätt, bara man är beredd på att de första två åren är sådär halvkul. I bästa fall.

Annons
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s