Lite spännande ändå

Det är inte många av låtarna som jag skulle lyssna på ”på riktigt” om det inte vore så att jag matats med dem via radio och tv. Ändå gillar jag det här spektaklet skarpt. Det är riktigt kul att dissa (så barnslig är jag) och faktiskt också att lyssna.

Ikväll hoppas jag på Anna Bergendahl, som jag också tror har en god chans i Oslo och Salem Al Fakir, som kanske är för udda i sammanhanget.

Sämst är Darin som jag tycker har en riktigt tråkig låt, Timotej som är hysteriskt slätstrukna och Pernilla som är kvar i 80-talet.

Jöback och Johnson har helt okej låtar och faktum är att både Olas och Jessicas låtar vuxit efter radiolyssningar. Saade är liten och söt, men inte så mycket mer. Okej låt, men ingen vinnare. Storebror gillar den dock skarpt.

Vi får se hur det går. Ska bara såga lite först.

Jag tror och vill att Anna Bergendahl vinner. Möjligen kan det bli Timotej tyvärr. Mycket möjligt att den skulle funka i Oslo, men inte hos mig.

Detta inlägg publicerades i Musik och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lite spännande ändå

  1. Johan Eckman skriver:

    Varför hejar alla på Bergendahl? Hon har ju bara en ytterligare Bobbu Ljunggren-ballad. Ska man rösta på honom kan man lika gärna rösta på Andreas Johnsons låt…

  2. Malin skriver:

    Jag gillade också vinnande låt : )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s